JANUARI 2013

JANUARI 2013

JARIG,
In december is Joost Vriezekolk 3 jaar geword en. Nog van harte Joost! Teun Rensen en Rik Stam worden deze maand ook 3 jaar. Van gefeliciteerd!

OUDERMORGENS,
Elk jaar geven wij u de gelegenheid om een ochtend mee te kijken met uw peuter. Erg leuk om te zijn hoe een ochtend verloopt en wat het favoriete speelgoed is van uw peuter! Broertjes en zus-jes kunnen helaas niet mee deze ochtend. U krijgt van Gea een briefje met de datum wanneer u welkom bent.

PUK EN CO,
Het thema van puk en ko is, wat heb jij aan vandaag? De vetgedrukte woorden worden extra benoemd. Puk heeft een feestje maar hij heeft zijn pyjama nog aan. Kan hij zo naar een feestje? We gaan Puk andere kleren aantrekken, maar eerst moeten we zijn pyjama uittrekken. Daarna gaan we een hemd, onderbroek, shirt, jas, broek, sokken, schoenen, hoed aantrekken en is Puk klaar om naar het feest te gaan. Ook benoemen we de kleding die de peuters zelf aanhebben, en maken ons mooi voor de spiegel met kralen , knipjes, nagellak, sjaals en verkleedkleren.

Het thema voor februari is HATSJOE!
Puk is verkouden. Waarmee snuit hij zijn neus? En moet je als je moet hoesten ook je neus snuiten? De dokter komt langs en Puk mo et in bed en krijgt een drankje.

NIEUWE HULPLEIDSTER,
Op de maandag hebben wij een nieuwe hulpleidster. Mariana Schoolen gaat Gea dan helpen. Veel plezier Mariana! Ze neemt het over van Jennita Stegeman. Jennita beda
nkt voor al je hulp!

LUIZENZAKKEN,
De luizenzakken hanger er niet omdat er luizen zijn. Maar ze zijn handig om de spullen van de peuters bij elkaar te houden. Een tip om de juiste zak snel te vinden, hang er een sleutelhanger aan.

CITOTOETS
Dinsdag 5 en donderdag 7 februari worden er citotoetsen afgenomen op school. Waarschijnlijk zitten er dan leerlingen in de hal. Wilt u zo zachtjes mogelijk doen en uw peuter gelijk meenemen de peuterzaal in?

— administrator